Din Boligmegler AS

Din Boligmegler AS

VÅR TJENESTE, DIN FORTJENESTE!

Hos oss har vi god meglerfaglig utdanning og lang erfaring med salg av boliger og eiendom. Vi kjenner markedet og oppnår svært gode priser. Vi har god kompetanse og legger vekt på kvalitet i alle ledd av salgsprosessen. Vi er opptatt av at du som kunde mottar god service i alle faser av meglerprosessen og en kundeoppfølging som passer deg. Vi vektlegger faglig grundighet og kompetanse ved gjennomføring av alle oppdrag. Enten du er selger eller kjøper, skal du føle deg trygg på at vi tar oss tid til å gi deg den oppfølging og informasjon du trenger.

I tillegg til tradisjonell megling av boliger, har vi spesialisert oss på salg av «eplehage»-eiendommer. Vi besitter kontaktinformasjon til de aller fleste aktuelle beslutningsdyktige utbyggere, og får alltid mange til å by på eiendommen samtidig.

Estate er en kjede av selvstendige eiendomsmeglerforretninger over hele Sør-Norge. Fordi vi ikke har eierskap til bank og forsikring, kan vi konsentrere oss hundre prosent om salg og megling av eiendom.

Bilde av Lillian Helene Haugen

Lillian Helene Haugen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

975 97 573

Send e-post

Bilde av Rune Pedersen

Rune Pedersen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

470 10 779

Send e-post

Glenn R. Larsen

Eiendomsmegler MNEF

402 22 243

Send e-post

Til forsiden Boligsøk Besøk NEF Besøk oss på Facebook

Din Boligmegler AS • Kongsveien 96 A, 1177 OSLO
Telefon: 23 69 10 00 • E-post:post@estateoslo.no

Personvernserklæring