Gå til innhold

KJØPE BOLIG

Spennende eller litt skummelt?

Det er en spennende prosess å kjøpe ny bolig. Mange synes det nesten er litt skummelt, fordi de beveger seg inn i ukjent farvann. Da kan det kjennes trygt å ha en dyktig megler med på laget. Vi hos EstateOslo kjenner prosessen og fallgrubene, og vil lose deg trygt gjennom kjøpsprosessen.

Det er som oftest økonomisk gunstig å eie sin egen bolig. Men enda viktigere enn den økonomiske investeringen er kanskje det vi kan kalle de myke verdiene. Ditt nye hjem blir stedet der du og familien er sammen, stresser av og lader opp. For barna vil dette bli barndomshjemmet med alt det innebærer av minner og tilknytning.

Vi hos EstateOslo kan veilede deg gjennom de forskjellige fasene et boligkjøp innebærer. Et eiendomskjøp er en stor og viktig beslutning, og vår oppgave er å sikre at du opplever det å kjøpe bolig som en god prosess.

Kjøpsprosessen

Vi hos EstateOslo vet hva som skal til for at ditt boligkjøp skal bli en årelang suksess. Vi veileder deg om gunstig finansiering og forsikring, og går grundig gjennom alt som vedrører eiendommen med deg. Et eiendomskjøp er en stor og viktig beslutning, og vår oppgave er å sikre at din neste bolig blir den best tenkelige rammen om ditt liv.

Budskjema

Klikk her for å laste ned budskjema

Boligkjøperforsikring - HELP

Boligkjøperforsikring

Boligkjøperforsikring er kjøpers motvekt til selgers boligselgerforsikring. Tegner du boligkjøperforsikring hjelper våre spesialiserte advokater deg, blant annet med klagehåndtering. Boligkjøperforsikring kan kun tegnes av privatpersoner som kjøper bolig til eget formål, og gjelder ikke for foretak, næringsbygg eller bolig til utleie.

Hva dekker boligkjøperforsikringen?

Når må boligkjøperforsikring tegnes?

Forsikringen tegnes samtidig med boligkjøpet, senest ved kontraktssignering.

Hvor kjøper jeg boligkjøperforsikring?

Boligkjøperforsikring kan kun kjøpes gjennom Eiendomsmegler som foretar salget, i sammenheng med boligkjøpet.